Onze verbouwing

In oktober 2020 is gestart met de realisatie van 20 appartementen in een appartementencomplex, met op de begane grond ons eigen grand cafe. Vanwege constructieve complicaties in ons oude pand aan de Burg. Backxlaan werd onze ‘oude’ locatie eerst gesloopt, waarna vervolgens is gestart met de herbouw!

Update #1 – 25 november 2020
De sloop van onze ‘oude’ locatie, de omliggende twee panden en het verwijderen van de verouderde fundering is afgerond. Alle panden maken plaats voor het gemoderniseerde grand cafe en 20 nieuwbouwappartementen.

Update #2 – 2 december 2020
Het bouwbedrijf, verantwoordelijk voor de bouw van het complex, is gestart met het aanbrengen van de voorzieningen voor de nieuwe fundering. Zodra dit afgerond is kunnen zij beginnen met het leggen van de fundering. Hieronder kun je in een video de vorderingen bekijken van het aanbrengen van deze voorzieningen.

Update #3 – 17 december 2020
Vechtdal Bouw heeft in samenwerking met de Viersprong en Historische Vereniging ‘Ni’jluusn van Vrogger’ een tijdlijn geschetst in de vorm van een video, welke je hieronder kunt bekijken. In de tijdlijn krijg je een goed beeld van de diverse verbouwingen en aanpassingen die het pand heeft ondergaan door de jaren heen.

Videofragmenten

Update #2
Start funderingen

Update #3
Viersprong door de jaren heen