Kerst vier jij veilig thuis!

SAMEN MET DE VIERSPRONG

Nu de feestdagen in kleine, familiaire kringen gevierd worden is het natuurlijk extra leuk om groot uit te pakken. Kerstmis 2020 wordt een kerst om nooit te vergeten, daarom kun jij een 3- of 4-gangenmenu op tafel zetten met daarin een vleugje van de Viersprong en een vleugje van jezelf.

Jij stelt zelf voor iedereen aan de kersttafel een meergangenmenu samen in het bestelformulier hieronder. Op eerste of tweede kerstdag komen wij dit kerstmenu bij jou thuis bezorgen. Thuis, in jouw eigen keuken, ga jij aan de slag om de finishing touch te geven aan het kerstmenu voor op tafel. Zo leg jij, aan de hand van een duidelijke instructievideo en uitgebreide beschrijving, de laatste hand aan het gerecht en zorg jij voor een perfecte opmaak. Jij steelt de show tijdens de kerstdagen met dit kerstmenu!

Jij stelt jouw kerstmenu samen met de keuze uit een vegetarisch, vlees of vis voorgerecht, hoofdgerecht en een kerstdessert. Daarnaast kun je een tussengerecht voor tussen het voor- en hoofdgerecht toevoegen. Een 3-gangenmenu zet jij voor €35,95 per persoon op tafel en een 4-gangenmenu voor €39,50.

Voorgerechten
Wildpalet | bestaande uit sorpresa, zwijn ham, fazantpaté en een kwartelboutje
Trio van vis | bestaande uit paling, zalm, forelmousse en een gamba
V Bietencarpaccio | verschillende soorten biet met kaas, balsamico en pistache

Tussengerechten
Wildbouillon met paddestoelen
V Knolselderijsoep

Hoofdgerechten
Gegrilde entrecote met kalfssukade
Poon, zeebaars en gamba’sGeserveerd met kreeftenjus
V Groente tarte tarin | Geserveerd met rucola, truffelmousse en geitenkaas

Nagerecht
Chocoladeverrassing, mangostrüdel en macaron met unieke smaak | geserveerd met frambozencoulli

Alle hoofdgerechten maak je af met bijpassende bijgerechten in kerstsfeer!

Wildpalet

Trio van vissoorten

Bietencarpaccio

Entrecote met kalfssukade

Poon, zeebaars en gamba's

Groente tarte tartin

Vergeten kerstpakketten te bestellen?

LAAT ONS DEZE ZORG UIT HANDEN NEMEN!

Heb jij nog geen kerstpakketten in huis gehaald voor jouw werknemers (en natuurlijk voor jezelf)? Laat deze zorg over aan de Viersprong! Wij stellen graag voor jouw bedrijf zorgvuldig een luxe pakket samen. Dit kan geheel naar eigen wens, of kies een van onze voorgestelde pakketten. Jij kunt natuurlijk ook aanpassingen naar wens doorgeven aan de onderstaande pakketten.

Borrel-pakket
Nu jij dit jaar niet de kerstborrel op het werk kan organiseren waar jij en je werknemers op gehoopt hadden, laten wij iedereen overheerlijk thuis borrelen met ons borrel-pakket! Met ons borrel-pakket kan iedereen thuis op de bank plaats nemen met overheerlijk snacks en, uiteraard niet te missen, een overheerlijke borrel. Het luxe pakket is gevuld met allerlei luxe lekkernijen en producten uit het assortiment van de Viersprong. Daarnaast kan het pakket worden uitgebreid met een persoonlijke attentie of boodschap.

  • 2 soorten Jersey Velder kaas;
  • een overheerlijke peper fuet;
  • een fles Leffe Blond (0,75L) mét bijbehorend Leffe glas (uiteraard kunt u ook de keuze maken uit een van de wijnen uit ons wijnassortiment);
  • borrelnootjes;
  • Scocchi snackcrackers;
  • ELU Crème de Brie;
  • Een luxe én origineel borrelplateau.

Het pakket wordt in een luxe kerstdoos geleverd, al vanaf €50,- per persoon. Uiteraard is dit pakket geheel naar wens aan te passen.

Waardebon
Stel de kerstborrel nog even uit met onze waardebon als kerstpakket! Hiermee verras jij jouw werknemers met een overheerlijke, luxe fles wijn (of speciaalbier) en een waardebon met een bedrag naar keuze. Hiermee kunnen zij op een later moment genieten van het overheerlijke assortiment van de Viersprong tijdens een diner of gezellige borrel. 

Jij geeft zelf aan voor welk bedrag de waardebon wordt uitgegeven en bepaalt daarmee zelf de hoogte van de prijs per persoon. Dit pakket is al te bestellen vanaf €22,50 met bijvoorbeeld een waardebon ter waarde van €10,- met daarbij een overheerlijke fles Croix d’Or Cabernet Sauvignon. Het pakket wordt in een feestelijke verpakking geleverd.

Zit het pakket naar wens er niet tussen? Wij denken graag met jou mee, neem daarom contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

Borrel-pakket

Waardebon