Grand café

Bij grand café de Viersprong kun je terecht voor alles wat te maken heeft met eten en drinken! Geniet van een bezoek waarbij gastvrijheid, persoonlijkheid en passie voor culinair ontzorgen voorop staat.

Gezellig
lunchen

Toegankelijk, dat is een samenvatting van onze lunchkaart, waarop voor ieder wat wils terug te vinden is. Onze chef bereidt voor jou met liefde en passie de lekkerste lunchgerechten, voor de echte fijnproever of voor de snelle trek. Bekijk vandaag nog de lunchkaart en kies alvast jouw lievelingsgerecht.

Ook voor zakelijke afspraken biedt grand café een geschikte locatie, neem jouw zakenlunches mee voor een unieke beleving bij grand café de Viersprong!

Overheerlijk
dineren

Met verschillende ingrediënten maakt onze chef kok de lekkerste diners klaar! Voor iedere liefhebber van vlees tot vis is er wat terug te vinden op onze dinerkaart. Onze kaart met voor-, hoofd- en nagerechten is op elke mogelijke wijze te combineren. Probeer eens iets waar jij nog nooit van gehoord hebt, heb jij al onze kaart al gezien?

Grand café de Viersprong biedt voor alle gezelschappen de ultieme plek om te genieten van een diner! Of jij nou komt met familie om een verjaardag te vieren of met vrienden een écht avondje uit wilt beleven, het kan allemaal bij grand café de Viersprong!

Borrel&bites

Voor of na de lunch, tussendoor of lekker in de avond, gezellig borrelen kan bij grand café de Viersprong op ieder moment van de dag! Als jij wilt genieten van een lekker speciaal biertje of een overheerlijk wijntje, neem je plaats bij grand café de Viersprong. Uiteraard is onze uitgebreide drankenkaart ook voorzien van een lekkere pilsner of een non-alcoholische drank. Heb jij nou een lekkere trek? Bekijk dan vandaag nog onze biteskaart. Hierop vind je verschillende bites om lekker te delen. Heb jij al bedacht met wie jij vandaag komt borrelen bij grand café de Viersprong?

Wij willen graag iedereen van harte welkom heten bij grand café de Viersprong! Wanneer wij rekening kunnen houden met uw eetgewoontes, allergieën of intoleranties horen wij dat uiteraard graag. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ons terras

Ook buiten, in de zon genieten is bij ons mogelijk! Wij beschikken over een groot terras met een uitzicht wat nooit hetzelfde is. Geniet van een lekker kopje koffie of een lunchgerecht op ons zonnige terras, terwijl je uitkijkt op het markantste kruispunt van Nieuwleusen. Ons terras is de gehele dag voorzien van zon, maar wanneer je lekker wilt genieten in de schaduw is dat natuurlijk ook mogelijk!

Neem eens plaats, laat je, ook tijdens een mooie zomerdag, ontzorgen en geniet van ons culinaire aanbod!