Bestelpagina

Een beetje Viersprong bij jou thuis op tafel? Daar helpen wij uiteraard graag aan mee! Jij kunt bij ons diverse gerechten en arrangementen afhalen, bijvoorbeeld tijdens verschillende feestdagen. Bekijk hieronder het huidige assortiment aan afhaalgerechten en -arrangementen en bestel snel door het bijbehorende bestelformulier in te vullen. Vier jij thuis in kleine kring een speciale aangelegenheid en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en staan die niet bij ons huidige assortiment? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bestellingen kunnen bij ons afgehaald worden in het grand cafe, of thuis worden bezorgd. Het betalen kan veilig en contactloos door middel van een betaalverzoek. 

Wie zoet is, krijgt lekkers!

Nu de feestdagen in kleine, familiaire kringen gevierd worden is het natuurlijk extra leuk om groot uit te pakken. Geniet op pakjesavond van onze overheerlijke ‘WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS’ borrelplank! Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van overheerlijke lekkernijen tijdens de borrel zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan.

Deze borrelplank ligt vol met hapjes en lekkernijen voor volwassenen, maar ook zeker aan de kinderen heeft Sinterklaas gedacht tijdens het maken van de borrelplanken. Jij haalt deze borrelplank in huis voor pakjesavond, op 4 of 5 december. Je kunt ervoor kiezen om de borrelplanken af te halen of te laten bezorgen. Voor €11,95 per volwassene en €7,95 per kind verzorgen wij dit overheerlijke arrangement bij jou thuis.

Houd onze Facebookpagina of deze bestelpagina in de gaten, daarop laten wij binnenkort zien waar deze overheerlijke ‘WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS’ borrelplank mee gevuld is. Loopt het water jou nu al in de mond? Bestel ‘m dan alvast via het onderstaande bestelformulier!

BezorgenAfhalen

Kerst vier jij veilig thuis!

Bestel hier jouw kerstarrangement!
Bestel hier jouw kerstpakketten!