Feestdagen vier jij met de Viersprong

Een beetje Viersprong bij jou thuis op tafel? Daar helpen wij uiteraard graag aan mee! Jij kunt bij ons diverse gerechten en arrangementen laten bezorgen tijdens verschillende feestdagen. Bekijk hieronder het huidige assortiment aan afhaalgerechten en -arrangementen en bestel snel door het bijbehorende bestelformulier in te vullen. Vier jij thuis in kleine kring een speciale aangelegenheid en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en staan die niet bij ons huidige assortiment? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Alle bestellingen worden uitsluitend thuis bezorgd, de betaling kan veilig en contactloos plaatsvinden doormiddel van een betaalverzoek. Uiteraard mag er ook contact bij de bezorging betaald worden. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar!

Proef met ons wijn op Hemelvaartsdag!

Wij gaan wijnen proeven, samen met jou! Op Hemelvaartsdag, 13 mei 2021, proeven wij overheerlijke wijnen welke thuis bezorgd worden door de Viersprong, wie wil dat niet? Tijdens deze online wijnproeverij wordt jou verteld wat de wijnen zo lekker maakt, hoe ze bereid worden en uiteraard allerlei leuke achtergrondinformatie over het wijnhuis en uiteraard de wijn zelf. Hierbij ga jij thuis 6 diverse wijnen proeven van een kwalitatief wijnhuis! Welk wijnhuis dat is, dat houden wij nog even geheim!

Jij krijgt 6 flessen wijn thuis bezorgd en daarnaast voor iedere deelnemer een bijpassende bite bij iedere wijn. De smaakbeleving zal nog nooit zo groot zijn geweest, terwijl jij geniet van de uitleg over de diverse wijnen. Geef je snel op via het onderstaande contactformulier! Je neemt al deel aan de proeverij voor €23,50 per persoon, hoe meer personen er mee doen hoe voordeliger het voor jullie is. Zo doet de derde persoon mee voor €21,50 en de vierde persoon voor €19,50.

Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor meer details rondom deze wijnproeverij!